МедиаВалид е бранд на Джонгбел Медиа Солюшънс

Компания с дългогодишен опит в мултимедийните решения

Мисия

МедиаВалид има за цел осигуряването на обратна информация към телевизионните рекламодатели, като детайлен репорт кога и колко пъти е била излъчена дадена реклама, както и обезпечаването на правилното представяне на рекламния клип в телевизионния ефир. Качеството на излъчения рекламен клип зависи от много параметри – от правилно графично оформление и енкодиране на файла през проследяване и анализ на излъчванията до откриване и отстраняване на недопустимите отклонения от оригинала. За целта са необходими  задълбочени познания в областта на цифовите медийни технологии, както и подробна информация за това кога и как (с какво качество) е била излъчена рекламата.

Научете още …

За Нас

МедиаВалид е най-новия бранд в семейството на Джонгбел Медиа Солюшънс – лидер в разработването и предлагането на специализирани продукти и услуги  за анализ и оценка на качеството на цифрови медийни файлове и потоци.

Джонгбел Медиа Солюшънс е компания с дългогодишен опит в разработването на професионални решения в областта на цифровата мултимедия за анализ и оценка на качеството.

Прочетете още …

Клиенти

Нашите технологии са успешно внедрени от редица утвърдени компании, като: